Știri

MAN Lion’s City a câștigat premiul BEST OF mobility acordat de publicația VISION mobility

Autobuzul MAN Lion’s City a fost recompensat cu premiul cititorilor în cadrul  BEST OF mobility 2019. Autobuzul inovator a câștigat în categoria Transport Public în secțiunea Infrastructură în cadrul premiilor organizate de publicația VISION mobility, Deloitte și de Asociația Germană a Industriei Auto (VDA).

20 Sep 2019

Noul MAN Lion’s City a impresionat juriul cu gama diversificată de propulsie (diesel, gaz, hybrid, electric), dar și prin versatilitatea sa în domeniul transportului public de persoane.

Autobuzul MAN Lion’s City este produs în uzina din Starachowice, în Polonia, din luna mai a acestui an. Noua gamă de autobuze MAN s-a remarcat în special datorită unui concept dezvoltat special pentru transportul public.

În afara motorizărilor diesel și pe gaz este disponibilă și o versiune hibrid pentru ambele modele. Sistemul MAN EfficientHybrid reduce atât consumul de combustibil, cât și emisiile de noxe, datorită echipării în standard cu funcția stop-start și a unui management inteligent al energiei.

Primele autobuze complet electrice MAN Lion’s City E vor fi livrate începând cu partea a doua a anului 2020, oferind un transport public cu emisii zero. Tehnologia cu care este echipat asigură o autonomie de 200 de kilometri (și până la 270 km în condiții favorabile) pe toată durata ciclului de viață al bateriei.

“Noua noastră generație de autobuze de oraș MAN este pregătită pentru viitor! Premiul primit din partea cititorilor în cadrul evenimentului BEST OF mobility este încă o recunoaștere a muncii depuse de întreaga echipă și care a creat un produs revoluționar în domeniul transportului public”, a spus Rudi Kuchta, director de produs și vânzări în departamentul de autobuze MAN Truck & Bus.

Festivitatea de premiere a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul model Lion’s City reușind să impresioneze atât juriul, cât și peste 1.000 de cititori ai publicației de specialitate VISION mobility.

“Suntem încântați de premiul obținut la categoria Transport Public la evenimentul BEST OF mobility 2019”, spune și Siegfried Seidel, directorul departamentului Produs, Marketing & Suport Tehnic la MAN Truck & Bus Deutschland GmbH. “Această recunoaștere arată că noul autobuz MAN Lion’s City a fost bine primit pe piață și că acoperă toate necesitățile serviciilor de transport public.”

Premiile publicației VISION mobility se acordă o dată la doi ani în parteneriat cu compania Deloitte și Asociația Germană a Industriei Auto (VDA).

20 Sep 2019