Featured

Echipă de top: MAN și FC Bayern își extind parteneriatul pentru încă trei ani până în 2027

  • Cea mai lungă cooperare cu MAN în fotbal: parteneriatul cu FC Bayern datează din 2008;
  • Ambele părți sunt de succes la nivel internațional;
  • MAN Lion's Coach transportă fotbaliștii FC Bayern în condiții de siguranță, confortabil și eficient, la meciurile de acasă și în deplasare;
  • Parteneriatul se concentrează pe sustenabilitate și tehnologii viitoare pentru industria vehiculelor comerciale.

08 May 2024

Încântați de prelungirea contractului (de la stânga la dreapta): Andreas Jung, Directorul de Marketing al FC Bayern, Alexander Vlaskamp, CEO MAN Truck & Bus, Dr. Marc Langendorf, Directorul Departamentului de Marketing și Comunicare al MAN Truck & Bus și Dr. Michael Diederich, Vicepreședintele Consiliului de Administrație al FC Bayern.

 

MAN Truck & Bus și FC Bayern München și-au prelungit parteneriatul de lungă durată pentru încă trei ani, până în 2027. Acesta datează din 2008, fiind cea mai lungă colaborare dintre MAN și un club de fotbal. „FC Bayern este o marcă de renume internațional, dar are și rădăcini puternice în regiune. Acest lucru se aplică și pentru MAN. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru de lungă durată, care a fost creat acum mult timp și în care vom pune subiectele de sustenabilitate și tehnologiile viitorului în industria vehiculelor comerciale chiar mai mult în centrul aparițiilor noastre comune în viitor", spune Alexander Vlaskamp, CEO MAN Truck & Bus.

„Suntem încântați să continuăm călătoria noastră minunată cu MAN. FC Bayern este caracterizat de continuitate, iar parteneriatele precum acesta arată cât de important este să găsim căi comune și să parcurgem distanțe împreună," spune Andreas Jung, Directorul de Marketing al FC Bayern, adăugând: „Asta ne leagă, asta caracterizează relațiile puternice."

Cu numeroase trofee, FC Bayern este unul dintre cluburile de top atât la nivel național, cât și internațional. De la începutul parteneriatului cu MAN, clubul a câștigat numeroase campionate în liga germană de fotbal, având și succese importante în competițiile naționale și internaționale de cupă. MAN Truck & Bus este, de asemenea, de succes la nivel internațional, așa cum confirmă numeroasele premii. De exemplu, autocarul echipei MAN a FC Bayern a fost votat „Autocarul Anului" de un juriu format din experți europeni. În plus, MAN TGX, desemnat „Camionul Internațional al Anului", a avut și el parte de succes de-a lungul anilor, asemenea clubului.

Michael Diederich, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al FC Bayern: „Parteneriatul cu MAN și FC Bayern înseamnă fiabilitate datorită cooperării de lungă durată. Este important pentru noi și faptul că include și FC Bayern Women. Împreună vrem să continuăm pe drumul succesului. MAN este un promotor și companion ideal."

 

Fotbaliștii de la FC Bayern călătoresc confortabil la bordul MAN Lion's Coach

În cadrul parteneriatului, FC Bayern va continua să se asigure că sportivii de top ai clubului din München ajung la meciurile lor confortabil și în siguranță. Jucătorii vor călători într-un MAN Lion's Coach exclusiv, care impresionează atât prin detaliile sale tehnice, cât și prin designul său inconfundabil și echipamentul special extins. Pentru a oferi jucătorilor și antrenorilor cea mai bună susținere posibilă și pentru a le oferi confort, economie și siguranță maxime, autocarul actual al echipei va fi înlocuit pe parcursul parteneriatului cu un model nou, chiar mai modern și mai prietenos cu mediul înconjurător. Pe lângă autocar, alte echipe ale clubului utilizează vanurile MAN, care au fost tot mai mult adaptate la nevoile departamentelor individuale de-a lungul parteneriatului.

 

Tehnologiile viitorului și sustenabilitatea sunt în centrul parteneriatului.

MAN Truck & Bus este implicat în domeniul sportiv de mulți ani. „Multe cluburi se bazează acum pe autocarele MAN pentru echipele lor. Activitățile legate de meciurile FC Bayern din Allianz Arena generează în mod regulat entuziasm printre clienții noștri, ceea ce ajută la promovarea lor," spune Marc Langendorf, Directorul Departamentului de Marketing și Comunicare la MAN Truck & Bus. Scopul MAN este să se concentreze tot mai mult pe tema mobilității durabile cu ajutorul diferitelor campanii de sponsorizare.

MAN Truck & Bus va continua, de asemenea, să fie implicat ca partener oficial al echipei feminine FC Bayern. Parteneriatul există din 2022. „Subiectele diversității și recrutării în domeniul tehnologiilor viitorului sunt importante pentru noi ca și companie în acest context, motiv pentru care vrem să le continuăm promovarea," adaugă Langendorf, subliniind: „Colaborarea cu FC Bayern, apropierea și astfel capacitatea de a face o diferență sunt ceea ce ne motivează."

08 May 2024