Știri

32 de modele MAN TGE au fost predate Inspectoratului General pentru Transport Rutier din Polonia

MAN a predat în luna mai, în cadrul unei ceremonii organizate în orașul polonez Kutno, primul lot de 32 de vehicule MAN TGE destinate Inspectoratului General pentru Transport Rutier din Polonia (GITD).

21 May 2020

În total, GITD a comandat 64 de modele MAN TGE, primul lot fiind deja livrat conform contractului. Predarea primului lot de 32 de vehicule s-a făcut în orașul Kutno, la sediul companiei AMZ Kutno, companie care a echipat modelele MAN TGE în conformitate cu nevoile GITD.

La această ceremonie a participat și Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării, Rafał Weber, directorul Inspectoratului General pentru Transport Rutier, Alvin Gajadhur, și Grzegorz Rogalewicz, director de vânzări al MAN Truck & Bus Polonia.

Contractul pentru livrarea celor 64 de veicule MAN TGE 3.180, împreuncă cu lucrările de carosare și echipare efectuate de AMZ Kutno, a fost semnat în septembrie 2019. Vehiculele sunt echipate cu testere de diagnoză, aparate de măsură și cântărire a camioanelor, sonometre și aparate de măsurare a noxelor.

În plus, MAN a oferit o garanție de 78 de luni, o ofertă unică în rândul producătorilor de van-uri. Primul lot de 32 de vehicule MAN TGE, utilate cu echipamente de ultimă oră, vor ieși pentru controale pe drumurile din Polonia în zilele următoare.

Vehiculele vor fi exploatate de cele 16 unități regionale ale Institutului Polonez pentru Inspecția în Transporturi. În total, fiecare unitatea regională va avea în portofoliu 4 vehicule MAN TGE care vor fi folosite în operațiunile cotidiene de control.

“Suntem încântați că o instituție prestigioasă precum GITD, atât de implicată în siguranța traficului rutier, a decis să achiziționeze vehicule MAN. Este un semnal important pentru întreaga industrie și cred că echipările aduse de partenerii noștri le vor oferi celor de la GITD un instrument de lucru excelent și confortabil”, a spus Grzegorz Rogalewicz, director de vânzări MAN Truck & Bus Polonia.

21 May 2020