Știri

Raport TÜV 2015: MAN își consolidează poziția de vârf ca cel mai de încredere producător de autovehicule comerciale

Camioanele MAN au trecut de inspecția generală TÜV cu o rată de defecte foarte scăzută și se evidențiază semnificativ față de autovehiculele competitorilor.

22 Dec 2015

În raportul TÜV 2015 realizat pe autovehicule comerciale, MAN strălucește din nou, pentru al patrulea an consecutiv, cu cel mai mare număr de autocamioane care trec fără observații prin „testul TÜV“. În decursul acestor ani, camioanele din seriile TGL, TGM, TGS și TGX au impresionat prin cea mai mică rată de defecte. Raportul autovehiculelor de un an, fără defecte, arată că MAN a depășit recordul anului anterior, înregistrând actual un procent de 85,9. Chiar și în cazul autovehiculelor mai vechi (doi până la cinci ani), numărul camioanelor MAN care trec fără obiecții de verificarea generală se ridică peste medie: „65,6 procente la cele de cinci ani este un record demn de luat în seamă“, se menționează în raportul TÜV 2015.

 

Întreținerea profesională periodică își spune cuvântul

„Este al patrulea an consecutiv în care MAN se menține în fruntea raportului TÜV pentru autovehicule comerciale. Sunt foarte mândru de acest rezultat“, declară Heinz-Jürgen Löw, directorul diviziei Sales & Marketing MAN Truck & Bus. „Faptul că numărul autocamioanelor MAN depășește media celor care trec fără defecte de inspecția generală, îi va face fericiți pe clienții noștri. Pentru că astfel se economisesc bani lichizi. Evaluarea arată că, și după achiziția mașinii, clienții consideră că MAN este un partener de încredere și că în atelierele noastre sunt pe mâini bune.“

Dovadă stă și numărul din ce în ce mai mare de contracte de întreținere și reparație ale MAN. Întreținerea profesională periodică aduce beneficii operatorilor de transport: autovehiculele din parcul auto sunt mereu pregătite de exploatare, în loc să fie nevoite să ajungă neplanificat în service, datorită întreținerii neglijente.

În raportul TÜV pentru autovehicule comerciale, asociația TÜV e.V., în colaborare cu revista de specialitate Verkehrsrundschau, evaluează rezultatele inspecțiilor generale anuale, efectuate pe autovehicule de unu până la cinci ani vechime. Raportul poate fi consultat și descărcat la următoarele adrese:  www.vdtuev.de  sau www.verkehrsrundschau.de/tuev-report

22 Dec 2015