Știri

O femeie preia departamentul de vânzări On-Road & Strategic Cooperations la MAN Truck & Bus

Începând din martie 2016, Konstantina Sotiriou a preluat conducerea departamentului de vânzări On-Road & Strategic Cooperations al departamentului de motoare în cadrul MAN Truck & Bus AG.

29 Jun 2016

În calitate de conducător al segmentului On-Road & Strategic Cooperations, Sotiriou unește două domenii: pe de o parte, deservește și dezvoltă piața pentru motoare și axe pentru autobuze și autovehicule speciale de la terți din toată lumea. Pe de altă parte, are în răspundere colaborări strategice și proiecte de motoare și componente în cadrul concernului.

Sotiriou aduce din ambele segmente de piață experiență și know-how: în anul 2005 și-a început carierea la MAN Truck & Bus în departamentul de vânzări motoare auto din München.

Începând cu anul 2010, Sotiriou a dezvoltat pas cu pas compartimentul din ce în ce mai important de cooperare din Nürnberg. După unsprezece ani de apartenență la MAN, aceste două segmente se unifică și intră în grija inginerei.

Segmentul On-Road & Strategic Cooperations
Pentru autobuze și autovehicule speciale, MAN Truck & Bus AG oferă clienților OEM motoare diesel eficiente pe o scară de putere de la 110 kW până la 500 kW, pentru normele de poluare Euro 3 până la Euro 6.

În cazul motoarelor pe gaz, sunt disponibile trepte de putere de la 162 kW până la 228 kW pentru normele de poluare EEV și Euro 6.

Pe lângă motoare, MAN Engines își deservește de ani buni clienții din toată lumea cu axe și cutii de transfer pentru intervenții On-Road și Off-Road, în cele mai diversificate variante constructive.

Aceste motoare și componente stau la rândul lor la baza relațiilor de cooperare și a celor speciale (Strategic Cooperations). Printre ariile strategice de cooperare și clienți se numără de exemplu parteneriatul Joint Venture RMMV, parteneri de cooperare pe transmisii, precum și firme afiliate în cadrul concernului, precum Scania sau MAN Latin America.

29 Jun 2016