Știri

Noul studio pentru personalizat interioare al centrului MAN BMC din Plauen

La centrul MAN BMC (Bus Modification Center) din Plauen, clienții își pot configura direct interiorul autobuzului sau autocarului.

16 Jun 2018

În luna aprilie, și-a început activitatea noul showroom de mostre pentru interioare din centrul MAN Bus Modification Center (BMC) Plauen. Astfel, clienții pot să-și configureze, acum, direct și ”pe viu” toată echiparea interioară a autobuzului sau autocarului lor, după cum doresc.

În noul studio cu o suprafață de 60 metri pătrați, clienții vor găsi toate variantele de tapițerii, mochete și decorațiuni interioare pentru autobuze și autocare marca MAN și NEOPLAN.

Clienții au posibilitatea să vizualizeze și să atingă diferitele variante de. Cu precădere în cazul stofelor, haptica jocă un rol hotărâtor“, explică André Körner, manager al locației MAN Bus Modification Center.

„În plus, pe baza materialelor originale se poate lua mult mai ușor o decizie cu privire la potrivirea armonioasă a tapițeriei cu mocheta, respectiv ce decorațiune interioară se potrivește companiei și propriilor dorințe“, mai spune acesta.

În studioul de interioare, clienții primesc consultanță extinsă la toate întrebările legate de design, confort, echipare și senzații în spațiu.

Asemenea expoziții de mostre există deja de mai mult timp în MAN Bus Forum din München, la fabrica din Ankara și cea din Starachowice, iar clienții apelează deseori și cu mare plăcere la acestea.

Inițiativa pentru amenajarea studioului de interioare și mostre de vopsele aparție departamentului Sales Support Bus & Interior.

Cu idei concrete, datorate experienței îndelungate,  au contribuit în special Sigrun Riederer-Hegemann și Birgit Schneider, care oferă clienților consiliere pentru amenajarea interioară a autobuzelor, la MAN Bus Forum din München.

Cele două fac parte și din echipa care compune colecțiile anuale, care apoi sunt prezentate în cele patru spații de expunere de mostre.

Cu aceste valori de experiență ale colegelor, Gabriela Fabeck, arhitect la MAN Truck & Bus a  conceput și dezvoltat întregul mobilier pentru prezentarea mostrelor, similar celui din celelalte studiouri: „Am pus mare preț și pe această nouă locație de expunere, astfel încât să fie vast, luminos și modern. Pentru ca clienții să se orienteze aici intuitiv și să se simtă bine.“

Centrul MAN Bus Modification Center și-a început activitatea în Plauen în anul 2015. Un număr de 140 de angajați îndeplinesc aici dorințele speciale ale clienților, de la salon în partea posterioară până la autobuze complete supraetajate, pentru discoteci sau turnee, cu 20 de paturi pe nivelul superior.

„Sunt foarte mândru că acum putem oferi clienților noștri și aici un studio de interioare de înaltă clasă și că îi putem consilia după standardele MAN, la fel ca în München, Ankara sau Starachowice.

Acesta este încă un pas în direcția orientării către client “, afirmă manager Körner.

16 Jun 2018