Featured

MAN rămâne un partener puternic al Agenției Federale pentru Achiziții Publice din Austria (BBG)

MAN Truck & Bus Vertrieb Österreich GesmbH este partener BBG în cadrul acordului-cadru "BBG Heavy Truck".

12 Sep 2023

MAN va livra în următorii 7 ani 1.700 de camioane pentru aplicații municipale pentru clienți din sectorul public din Austria în baza acordului-cadru "BBG Heavy Truck".

MAN a fost identificat ca cel mai bun ofertant în procedura desfășurată în două etape pentru camioane municipale. Acordul-cadru dintre MAN Truck & Bus Vertrieb Österreich GesmbH și Agenția Federală pentru Achiziții Publice din Austria (BBG) a fost încheiat în martie și aprilie 2023.

Printre vehiculele licitate se numără camioane pentru deszăpezire, colectoare de deșeuri și vidanje în diferite versiuni, basculante și platforme cu sau fără macara, vehicule pentru suprastructuri interschimbabile, automăturători și vehicule speciale și de urgență.

Pentru procedura de licitație, a fost necesară implicarea și integrarea unui total de puțin peste 20 de subcontractanți coordonați tehnic și comercial. Încheierea acordului-cadru înseamnă că MAN continuă colaborarea pe care a avut pe o durată de 5 ani, în același spirit și calitate a serviciilor ca înainte, și poate chiar să-l adâncească și mai mult.

„Acordul-cadru BBG ne oferă posibilitatea de a ne pune în totalitate la dispoziție performanța de lider de piață în segmentul de vehicule municipale grele. De aceea, suntem foarte bucuroși că vom putea sprijini și în anii următori clienții noștri ca un furnizor de servicii complete cu soluții de transport individual, cu tot know-how-ul nostru tehnic și comercial!”, spune René Schmidtbauer, directorul departamentului de vânzări către autoritățile publice.

12 Sep 2023