Video

Hagi Training Camp. O experiență cât un meci de fotbal

MHS Truck & Bus Group, unic importator și distribuitor al mărciilor MAN și Neoplan în România, a organizat la Constanţa un eveniment la care au participat clienți și jurnaliști de specialitate, denumit Hagi Training Camp.

16 Jun 2018

Pus la punct cu ajutorul întregului colectiv al Academiei Gheorghe Hagi (AGH), aventura Hagi Training Camp a avut drept scop o apropiere mai mare de marca și valorile MAN, punctul culminant fiind un meci de fotbal surpriză între echipa Hagi & Friends, formată din clienții și jurnaliștii invitați și FC Viitorul Constanța, echipă de Liga 1 antrenată de Gheorghe Hagi.

Înainte de a vă povesti cum s-au desfășurat lucrurile, trebuie să știți că marca MAN este apropiată fenomenului fotbal, fiind principalul sponsor tehnic al echipelor din prima ligă germană, precum Bayern Munich, Borussia Dortmund, FC Augsburg, Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg şi Hamburger HSV. Acestea utilizează pentru deplasările la meciuri autocare MAN Lion’s Coach L. Însă, nu numai echipele germane folosesc autocarele MAN, ci și Academia Gheorghe Hagi și echipa FC Viitorul Constanța.

De astfel, MHS Truck & Bus Group și MAN/Neoplan sunt onorate să fie partenerii unui proiect precum Academia Gheorghe Hagi, bazat pe performanță și valoare sau cum ar spune Gheorghe Hagi, orientat către cei trei T: Timp, Tineri și Talent.

Iată cum au decurs lucrurile
Toți cei care au participat în cadrul evenimentului au fost atent selecționați de antrenorii Academiei Gheorghe Hagi, pe baza unui scurt clip video pe care au trebuit să-l trimită prin intermediul unui microsite dedicat.

După selecția acestora, cei care au arătat aptitudini fotbalistice mai dezvoltate au fost înștiințați că vor face deplasarea la Constanța alături de MAN, dar fără a li se dezvălui foarte multe.

Astfel, în dimineața zilei evenimentului, aceștia au fost așteptați la sediul MHS Truck & Bus din București, urmând ca din această locație și până la Constanța, aceștia să călătoarească întocmai ca niște fotbaliști. Pentru asta, Academia Gheorghe Hagi a pus la dispoziție autocarul său MAN, pe care în mod normal îl foloseşte echipa FC Viitorul pentru deplasări.

La ora 12:30, după o călătorie confortabilă la bordul autocarului MAN, selecționata clienților și jurnaliștilor a ajuns la Hotel Iaki. După un discurs de deschidere al lui Miloš Vujanović (CEO MHS Truck & Bus Group) și Gheorghe Hagi, în care li s-a explicat în mare celor prezenți care va fi programul zilei, echipa Hagi & Friends a servit masa. Aceasta a fost exact ca a fotbaliștilor profesioniști, de alegerea felurilor de mâncare ocupându-se special doctorul echipei FC Viitorul Constanța, Adrian Motoacă.

După o perioadă de odihnă, de două ore, echipa Hagi & Friends, a fost transferată la complexul sportiv “Academia Gheorghe Hagi”, acolo unde, alături de Gheroghe Hagi aceştia au vizitat baza sportivă. După efectuarea turului bazei care a început în camera trofeelor, echipa Hagi & Friends a fost invitată de “Mister” în vestiar pentru a se pregăti de un scurt antrenament.

Prima surpriză a celor prezenți a fost echipamentul autentic de joc, aranjat așa cum se practică înaintea oricărui meci de fotbal oficial. Cei prezenți au fost copleșiți de emoția momentului, de faptul că Gheorghe Hagi conduce antrenamentul lor, și nu au avut timp să se gândească la posibilitatea unui meci, în nocturnă, împotriva FC Viitorul Constanța.

Astfel, la ora 16:30 fix, Gheorghe Hagi a coborât în vestiar și le-a spus celor prezenți să meargă pe terenul central al complexului AGH. După ședința de antrenament care a durat aproximativ 30 de minute, în care cei prezenți au experimentat o mică parte din mișcările specifice efectuate de un jucător profesionist, echipa a fost strânsă în vestiar pentru hidratare și un scurt brief despre antrenament.

Sub pretextul că vor juca un meci între ei, alături de Gheorghe Hagi, echipa Hagi & Friends a fost scoasă din nou pe teren. Odată ajunși pe gazonul centralului de la Ovidiu, nocturna s-a aprins, crainicul stadionului a început anunțul oficial al unui meci între echipa Hagi & Friends și FC Viitorul Constanța.

Cei prezenți au rămas muți. Momentul surpriză al evenimentului și-a atins scopul. Pe fețele tuturor se vedea bucuria.

După un meci care a avut două reprize, scorul a fost egal, astfel că, s-a ajuns la lovituri de pedeapsă, acolo unde echipa constănțenilor și-a spus cuvântul.

Evenimentul s-a încheiat cu o cină festivă servită la Hotel Iaki, alături de cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi.

Play
16 Jun 2018