Știri

MAN își prezintă produsele pentru agricultură la Salonul Agritechnica 2019

Pentru numeroasele solicitări din domeniul agricol, camioanele reprezintă o soluție ideală. 

08 Aug 2019

Cu o sarcină utilă ridicată, consum redus de combustibil, viteză mare de deplasare și un confort sporit pentru șofer, camioanele oferă avantaje considerabile în lanțul de transport dintre fermă, câmp și depozit.

Între 10 și 16 noiembrie 2019, MAN Truck & Bus va expune la Salonul Agritechnica 2019 o serie de motoare pretabile pentru vehicule agricole produse de MAN Engines, precum și un camion agricol care are la bază modelul MAN TGS 18.510 4x4 BLS.  Salonul Agritechnica se desfășoară la Hanovra, în Germania, iar MAN Truck & Bus are standul D41 în hala 16.

Modelul MAN TGS este echipat cu motorul D26 îmbunătățit, care respectă cele mai noi standarde Euro 6, având 10 CP și 100 Nm  în plus față de versiunea existentă. Astfel, motorul este disponibil în versiunile cu 430 CP, 470 CP și 510 CP.

Modelul expus este cu tracțiune integrală, are un motor de 510 CP și este echipat cu pneuri dezvoltate special pentru agricultură cu un impact minim în ceea ce privește distrugerea solului (445/65R22.5 pe față și 600/50R22.5 pe spate).

Caracteristicile sale adaptate la nevoile din agricultură includ, de asemenea, tracțiune integrală permanentă, un sistem hidraulic cu sensibilitate la încărcare, plus o varietate de cuplaje pentru remorci și omologare opțională de tip pentru a fi utilizată ca vehicul agricol sau forestier.

În utilizare combinată rutieră-agricolă pe tot parcursul anului, vehiculele MAN concepute pentru agricultură vine cu o serie de beneficii pentru agricultori, versatilitatea lor fiind apreciată de producătorii agricoli. Și atunci când nu mai este nevoie să fie exploatat pe câmp pentru arat, recoltat sau alte activități specifice, camionul MAN poate fi transformat rapid în vehicul de transport marfă prin adăugarea unei semiremorci și schimbarea pneurilor cu unele pretabile pentru această activitate.

În cadrul Salonului Agritechnica 2019, MAN Engines va prezenta o serie de motoare pentru vehicule agricole și generatoare, inclusiv o premieră mondială: un motor cu șase cilindri în linie cu o capacitate de 16,2 litri, dezvoltat special pentru utilaje agricole și industriale de înaltă performanță.

 

08 Aug 2019