Știri

Înscrie-te în Romanian PRO Driver Competition 2019

Înscrieri deschise în cadrul Romanian PRO Driver Competition 2019, primul concurs național dedicat șoferilor profesioniști.

 

04 Sep 2019

Publicația online infotrucker.ro va organiza pe data 14-15 septembrie 2019 în parcarea Corsaru Roșu de pe autostrada A1 București-Pitești (km 30), sub sloganul “Lion’s Challenge”, prima ediție a Romanian PRO Driver Competition 2019 – competiție națională dedicată șoferilor profesioniști.

Prima competiție națională dedicată șoferilor profesioniști și-a propus să strângă lângă București șoferi profesioniști, pasionați de camioane și reprezentanți ai companiilor de transport pentru un weekend de poveste.

În RPDC 2019 se pot înscrie șoferi profesioniști peste 21 de ani (persoane fizice) indiferent de sex sau naționalitate, cu domiciliul sau reședința în România, ce trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe criterii, descrise în Regulamentul Oficial.

Romanian PRO Driver Competition își propune să promoveze meseria de șofer profesionist în contextul în care aceasta nu se mai bucură de popularitate în rândul tinerilor, acest lucru fiind resimțit direct la nivelul companiilor de transport, bunele practici în transportul rutier și siguranța rutieră în rândul șoferilor profesioniști.

“Într-o piață de transport extrem de competitivă, un conducător auto de camion calificat poate face diferența în ceea ce privește productivitatea, eficiența, costurile și siguranța transportului”, spune Mircea Ciolpan, organizatorul evenimentului și project manager al publicației online infotrucker.ro.

Probele teoretice și practice din concurs au fost gândite, astfel încât să cuprindă cât mai multe din situațiile întâlnite zilnic de șoferii profesioniști.

“Concurenții vor trebui să-și demonstreze cunoștințele teoretice cu privire la legislația ce-i vizează, inclusiv verificarea camionului înainte de a porni la drum, abilitățile în a conduce camionul, precum și noțiunile de asigurare a mărfurilor”, a spus Mircea Ciolpan.

Șoferii de camion care doresc să se înscrie în Romanian PRO Driver Competition o pot face până pe 14 septembrie 2019, ora 05:00 AM (ora României), prin intermediul FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE.

Datorită limitărilor logistice, numărul concurenților în cadrul Romanian PRO Driver Competition 2019 este limitat la 50 de locuri.

Valoarea totală a premiilor oferite de organizator se ridică la 1300 de euro, aceasta fiind împărțită astfel:

 

Locul I – 800 de euro net

Locul II – 400 de euro net

Locul III – 100 de euro net

 

Printre concurenții înscriși în competiție se află și două șoferițe de camion.

Competiția Romanian PRO Driver Competition este organizată în parteneriat cu MHS Truck & Bus Group, furnizor al camioanelor oficiale ale competiției, Lubexpert România, TSG Shell și compania de transport agabaritic Rontransmar.

“Mă bucur că am găsit susținerea unor companii cu activitate în domeniu, care au ales inițiativa noastră, dar și potențialul de promovare în cadrul unui astfel de eveniment. Pe acestă cale, le mulțumesc pentru încrederea acordată”, a declarat Mircea Ciolpan.

De asemenea, lista de parteneri rămâne deschisă, astfel că, orice companie care dorește să-și afilieze imaginea cu evenimentul poate trimite o cere la adresa office@infotrucker.ro.

 

 

 

 

 

04 Sep 2019