Featured

Florea Grup face distribuție de carburant și transport de agregate cu MAN TGX 18.470

Florea Grup, un client de tradiție al mărcii MAN în România, și-a extins în acest an flota cu 16 camioane MAN TGX de nouă generație.

04 Oct 2022

De această dată, compania din Alba Iulia a optat pentru modelul MAN TGX 18.470 echipat cu noua cabină GM, propulsor MAN D26 de 470 CP și cutie automată MAN TipMatic, ideal pentru transport național. Toate cele 16 camioane au fost achiziționate pentru extinderea flotei, unele dintre ele având echipare ADR, și fiind utilizate în distribuția de carburanți.

În plus, noile camioane MAN TGX 18.470 sunt utilizate de Florea Grup și în alte sectoare de activitate. Acestea tractează semiremorci cu obloane (pentru transport de materiale de construcții), silozuri (transport de ciment) și semiremorci basculante de 24 de metri cubi (transport de materiale de balastieră).

Compania înființată în 1996 de frații Marcel și David Florea este un client de tradiție al mărcii germane MAN în România, colaborarea cu MHS Truck & Bus începând în 2005. În prezent, flota companiei albaiuliene cuprinde 106 camioane, dintre care 100 sunt MAN.

”La începutul colaborării cu MHS, parcul nostru auto era format și din alte mărci de camioane. Cu timpul am fost convinși să achiziționăm doar autocamioane marca MAN, datorită fiabilității de care au dat dovadă. Este un camion care se pretează foarte bine aplicațiilor noastre, atât pe șantiere, cât și pe autostradă. Am ales MAN și datorită numărului de service-uri prezente în apropierea noastră, datorită consultanței oferite de reprezentantul de vânzări alocat, datorită confortului pe care șoferul îl are la volanul acestui autocamion și ușurinței cu care acesta se conduce”, a declarat Marcel Florea, director general al Florea Grup.

 

 

04 Oct 2022