Știri

Emirates SkyCargo are o colaborare de succes cu MAN TGS

Cele două aeroporturi importante din Emiratele Arabe Unite, Al Maktoum International Airport și Dubai International Airport, sunt conectate și prin intermediul a 49 de camioane MAN TGS 19.400 operate de Emirates SkyCargo, unul dintre cei mai mari transportatori aerieni de marfă din lume.

19 Sep 2019

Cele 49 de camioane transportă regulat marfă pe traseul de 65 de kilometri care leagă cele două aeroporturi. Până acum camioanele au parcurs peste 19 milioane de kilometri fără probleme efectuând peste 375 de deplasări zilnic.

 

Emirates SkyCargo este al doilea operator logistic în ceea ce privește transportul aerian de mărfuri  in the United Arab Emirates (UAE), iar centrul operațional se află pe aeroportul Al Maktoum, iar flota de aeronave este localizată pe Aeroportul Internațional din Dubai, la o distanță de 65 de kilometri. Astfel, o mare parte din mărfuri sunt transportate cu camioanele între cele două aeroporturi, iar pentru acest lucru Emirates SkyCargo se bazează pe serviciile companiei Allied Transport Company (ATC).

ATC este una dintre cele mai mari companii de transport având cea mai mare flotă de camioane din Emiratele Arabe Unite. 49 de camioane din flota ATC sunt dedicate exclusiv partenerului Emirates SkyCargo, această flotă fiind compusă din camioane MAN TGS 19.400 cu cabină LX care fac conecțiunea dintre cele două aeroporturi.

În cei patru ani de colaborare dintre Emirates SkyCargo, Allied Transport și MAN, camioanele MAN TGS au parcurs peste 19 milioane de kilometri fără probleme, adică de 25 de ori distanța de la pâmânt la lună și înapoi.

În această perioad, camioanele MAN TGS au transportat peste un milion de containere de la un aeroport la altul având programate o medie de 375 de curse zilnic.  Camioanele MAN TGS și-au demonstrat fiabilitatea în condiții dificile, neavând nicio problemă de livrare în toată această perioadă, așa că Emirates SkyCargo și-a reînnoit contractul cu ATC care va folosi în continuare modelul MAN TGS 19.400.

19 Sep 2019