Știri

Ediții speciale MAN TGX în culorile a 5 echipe de fotbal din Bundesliga

În urma parteneriatelor din Bundesliga cu FC Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, VFL Wolfsburg și Hamburger SV, MAN prezintă edițiile speciale TGX în culorile celor 5 echipe de fotbal.

 

03 Feb 2020

Modelul în ediție limitată poate fi echipat cu motoare care respectă cea mai nouă tehnologie Euro 6d cu o putere de până la 640 CP, cu o cabină pentru șofer XXL și cu pachet Aero. Desigur, cu un look exterior în culorile unuia dintre cele cinci cluburi din Bundesliga, prima ligă de fotbal din Germania.

Edițiile speciale MAN TGX vin cu modificări de design și pentru confort la interior, iar la exterior pot fi configurate în culorile clubului de fotbal preferat.

De asemenea, fiecare model vine cu suprize speciale din partea unuia dintre cele 5 cluburi germane.  

 

MAN TGX – ediție specială FC Bayern

Așa cum clubul FC Bayern domină de ani de zile în Bundesliga, așa și modelul MAN TGX vine cu performanțe extraordinare în ceea ce privește puterea și fiabilitatatea pe drumurile din întreaga Europă.

Indiferent că vorbim de Londra, Milano sau Barcelona, vedetele echipei de fotbal FC Bayern München au avut ocazia să descopere numeroase cabine pentru șoferi, dar în niciuna Thomas Müller, David Alaba și Manuel Neuer nu s-au simțit atât de bine ca în cea a modelului ediție specială MAN TGX.

 

MAN TGX – ediție specială Borussia Dortmund

Pasiunea și emoțiile pe care le trăiesc suporterii echipei Borusia Dortmund la fiecare meci se regăsesc și în camionul MAN TGX, disponibil și în culorile acestei echipei. Soluțiile oferite de MAN vin să răspundă tuturor nevoilor unei companii de transport și logistică.

 

MAN TGX – ediție specială Borussia Mönchengladbach

Așa cum jucătorii echipei Borussia Mönchengladbach dau totul pe teren meci de meci, așa și modelul MAN TGX pune la dispozției motoare puternice, de minimum 510 CP, care rezolvă orice situație de joc din compania ta. Desigur, se poate comanda și în culorile echipei Borussia din Mönchengladbach.

 

MAN TGX – ediție specială VFL Wolfsburg

Așa cum “lupii” din Wolfsburg știu să domine fiecare meci, așa și MAN TGX se va remarca permanent în parcul tău auto. Un camion de cursă lungă care se remarcă prin performanțe și fiabilitate și care punctează decisiv la capitolul design.

 

MAN TGX – ediție specială Hamburger SV

Construit la München, MAN TGX este acasă pe cele mai mari stadioane din Germania, dar și pe drumurile din întreaga Europă. Modelul disponibil și în culorile echipei din Hamburg completează gama de ediții speciale dedicate parteneriatelor cu echipele din Bundesliga. Și, cu siguranță, orice șofer ar fi încântat să-și petreacă timpul în cabina XXL beneficiind de dotări de siguranță și confort excelente. Cu atât mai mult cu cât modelul este vopsit în culorile echipei favorite.

 

03 Feb 2020