Featured

Contractul lui Alexander Vlaskamp a fost prelungit pentru cinci ani

  • Consiliile de supervizori prelungesc contractul Directorului Executiv al MAN Truck & Bus și membru al Consiliului Executiv al Grupului TRATON până în noiembrie 2029, înainte de termenul stabilit.

05 Mar 2024
  • Christian Levin, CEO al Grupului TRATON și președinte al Consiliului de Supervizori al MAN Truck & Bus SE: „Alexander Vlaskamp și echipa sa au făcut o treabă impresionantă în transformarea MAN. MAN este o forță puternică în cadrul Grupului TRATON.”

 

Alexander Vlaskamp își va continua activitatea de succes ca Director Executiv al MAN Truck & Bus și membru al Consiliului Executiv al Grupului TRATON pentru încă cinci ani. Consiliile de supervizori ale MAN și TRATON i-au prelungit contractul până în noiembrie 2029, înainte de termenul stabilit. Vlaskamp este în fruntea MAN Truck & Bus de la sfârșitul anului 2021.

Christian Levin, CEO al Grupului TRATON și Președinte al Consiliului de Supervizare al MAN Truck & Bus SE: „Alexander Vlaskamp și echipa sa au făcut o treabă impresionantă în a redresa situația MAN și în a readuce brandul pe drumul succesului. Datorită lui Alexander Vlaskamp, MAN a avansat și a devenit o forță importantă în Grupul TRATON în ceea ce privește tranziția către combustibili regenerabili și electrificare. Lansarea pe piață a noului camion electric MAN a fost un mare succes. Recent, MAN s-a afirmat ca lider de piață în Europa pentru autobuzele electrice urbane. Sub conducerea lui Alexander Vlaskamp, MAN este o forță puternică în cadrul Grupului TRATON. Așadar, sunt nerăbdător să continuăm să lucrăm împreună pentru a transforma industria transportului.”

Alexander Vlaskamp este Directorul Executiv al MAN Truck & Bus SE și membru al Consiliului Executiv al Grupului TRATON de la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Experiența sa anterioară include roluri pentru Scania în Germania și Austria ca Director After-Sales (2002-2007) și Director General (2012-2017). Între aceste poziții, a fost Director General la Scania Polska. S-a mutat la sediul central al Scania din Suedia în 2017, unde inițial a avut responsabilitatea afacerii globale de camioane. Ulterior, a devenit membru al Consiliului Executiv al Scania responsabil cu Vânzări și Marketing.

 

05 Mar 2024