Anunțuri

MAN va prezenta noua generație de camioane și la Salonul INTERSCHUTZ 2020

Noua generație de camioane MAN este extrem de versatilă și versiunile destinate serviciilor de intervenție de urgență, pompieri și salvare, vor fi prezentate în premieră mondială, în luna iunie, la Salonul INTERSCHUTZ de la Hanovra.

02 Mar 2020

“Everyday Lions” este sloganul cu care MAN va participa la ediția din acest an a Salonului INTERSCHUTZ, cel mai important salon din lume dedicat vehiculelor de intervenție, pompieri, salvare, protecție civilă și securitate. Astfel, în perioada 15 – 20 iunie, la Hanovra, MAN va expune, în premieră mondială, toate camioanele din noua generație dezvoltate special pentru forțele de intervenție rapidă.

MAN are în portofoliu o gamă de vehicule între 3 și 41 de tone, extrem de versatilă și care poate fi personalizată pentru orice domeniu de intervenție. Pentru serviciile de pompieri și salvare, cele mai potrivite vehicule sunt cele din seriile MAN TGL și TGM, cu o greutate între 7,5 și 12 tone și, respectiv, 12 și 26 de tone.

Pe majoritatea piețelor aceste vehicule pot fi transformate în vehicule de intervenție, pompieri sau salvare, prin instalarea unor suprastructuri pe șasiul normal. Seria MAN TGS, care pornește de la o greutate de 18 tone, este alegerea ideală pentru mașini de pompieri cu rezervor de apă foarte mare ce pot fi folosite pentru platforme industriale, de exemplu. De asemenea, acestea pot fi echipate cu scări de intervenție pentru înălțimi foarte mari, oferind siguranță totală forțelor de intervenție care le utilizează.

Modelul MAN TGE, cu o greutate între 3 și 5,5 tone, este perfect ca vehicul de intervenție și va fi prezentat pentru prima oară în cadrul INTERSCHUTZ 2020.

Toate vehiculele personalizate din gamele MAN TGE, TGL și TGM vor fi expuse la standul MAN din hala 27. În plus, o serie de alte modele MAN vor fi expuse la standurile unor carosieri speciali.

MAN Truck & Bus va organiza și o conferință de presă, pe data de 15 iunie de la ora locală 09:00 AM, în Centrul de Expoziții de la Hanovra. Conferința se va desfășura în hala 3A și este deschisă tuturor jurnaliștilor acreditați la Salonul  INTERSCHUTZ 2020.

02 Mar 2020