Featured

Cel mai frumos camion MAN din Europa vine din Polonia

A venit, i-a plăcut și a câștigat: "Leul Alb" MAN TGX al lui Paweł Pabich a ocupat primul loc în " MAN Truck Champion Europe 2023".

12 Sep 2023

În total, aproximativ 200 de antreprenori și șoferi din 18 țări au participat la competiția pentru cel mai frumos ”leu” de pe șoselele Europei, organizată de MAN Truck & Bus.

 

Marele câștigător din Polonia și cei patru finaliști din Germania, Italia, Turcia și Marea Britanie și-au primit premiile din partea lui Friedrich Baumann, Membru al Consiliului de Administrație pentru Vânzări și Soluții pentru Clienți la MAN Truck & Bus, la Festivalul MAN Trucknology 2023.

Cel mai mare evenimentul din industrie, cu peste 200 de camioane configurate în mod diferit, peste 40 de standuri ale carosierilor, demonstrații operaționale și teste de condus, a atras în jur de 7000 de vizitatori pe terenurile uzinei principale din München. Noul MAN eTruck pentru distanțe zilnice de până la 800 de kilometri a stârnit un interes deosebit printre transportatori, șoferi și specialiști în logistică, cu mai mult de 500 de cereri de comandă primite deja înainte de lansarea sa pe piață.

"Nu numai camioanele excepțional de frumoase pe care le onorăm astăzi sunt campioane. Adevărații campioni sunt, în primul rând, șoferii care se asigură că bunurile și mărfurile ajung acolo unde avem toți nevoie în fiecare zi. Sărbătorim acest lucru astăzi cu MAN Truck Champion 2023, dar și cu Festivalul MAN Trucknology. Deoarece în industria transporturilor schimbul personal dintre oameni contează, în continuare, pentru soluții practice și idei care fac, în primul rând, posibilă logistica. Asta sărbătorim astăzi cu șoferi, companii de transport, specialiști în caroserii și furnizori", a spus un încântat Friedrich Baumann, Membru al Consiliului de Administrație pentru Vânzări și Soluții pentru Clienți la MAN Truck & Bus, la ceremonia de premiere a MAN Truck Champion 2023.

La începutul lunii mai, MAN Truck & Bus a anunțat competiția " MAN Truck Champion 2023". Proprietarii și șoferii camioanelor MAN cu o greutate brută de peste 18 tone, decorate, personalizate sau modificate la exterior sau la interior, erau eligibili să concureze pentru titlul de cel mai frumos camion MAN din Europa.

 

Cel mai frumos camion MAN din Europa vine din Polonia

 

260 de participanți din 18 țări au răspuns apelului și au trimis imagini și descrieri ale vehiculelor lor: Gama impresionantă de frumuseți ale camionului a variat de la aerografuri artistice valoroase pe părțile laterale ale cabinei șoferului până la un MAN TGX 18.640 vopsit în auriu. Între 31 mai și 11 iunie, voturile publice au putut fi exprimate pe rețelele sociale Facebook și Instagram, precum și pe canalele și site-urile "Trucker's World by MAN". După aceea au fost alese cele mai frumoase camioane din fiecare țară individuală. Cei mai buni 5 participanți, inclusiv câștigătorul la nivel european, au fost determinați tot printr-un vot public pe aceleași canale în perioada 15 și 25 iunie.

Câștigătorul european Paweł Pabich a fost mândru la finala MAN Truck Champions când vehiculul său - un MAN TGX complet alb - a fost premiat cu titlul de "Cel mai frumos MAN din Europa". "Elementele interioare sunt realizate după design propriu și au fost făcute la comandă. Albul imaculat, iluminarea și toate adițiile inovatoare care pot fi văzute de departe fac camionul meu unic și original", a spus câștigătorul norocos despre "Leul Alb" al său.

 

Festivalul MAN Trucknology 2023: Un festival pentru jucătorii din echipă de logistică

 

Festivalul MAN Trucknology, care a avut loc între 6 și 8 iulie la MAN Truck & Bus în Forumul Camioanelor aflat în vecinătatea pistelor de testare, a oferit un cadru potrivit pentru marea finală, la care cei trei participanți cu cele mai multe voturi au sosit alături de camioanele lor câștigătoare de premii.

MAN a invitat clienții, producătorii de caroserii și membrii comunității de șoferi "Trucker's World by MAN" la acest eveniment exclusiv pentru a experimenta aproximativ 220 de camioane, furgonete și soluții de caroserii de primă mână. Toate segmentele au fost reprezentate, de la distribuție și transport pe distanțe lungi, construcții, alimente și transport greu până la servicii municipale și de pompieri, acoperind intervalul de tonaj de la 3,5 la 250 de tone.

Vizitatorii au aflat despre soluții de transport sustenabile și inteligente de la MAN Truck & Bus, dar și de la cei aproximativ 75 de parteneri, inclusiv Continental, Fliegl Trailer, Humbaur, Kögel, Krone, Liebherr, Schmitz Cargobull și Würth. De asemenea, au primit informații detaliate în exclusivitate despre Serviciile și Soluțiile MAN, dar și ultimele tendințele din industria transporturilor: digitalizarea, automatizarea și emisiile zero. Demonstratiile moderate și prezentările dinamice ale vehiculelor au transformat tehnologiile inovatoare într-o experiență palpitantă.

Vizitatorilor li s-a permis să preia volanul și să testeze câteva modele pe pista de testare a MAN, dar și pe drum. De asemenea, a fost prezent pentru prima dată: noul camion electric MAN de înaltă performanță pentru toate aplicațiile, pentru care au fost deja primite 500 de comenzi.

Trei zile, câștigători fericiți și multe emoții au fost create de MAN Truck & Bus, care a subliniat potențialul sustenabil al soluțiilor de transport din München și, în același timp, a clarificat: Camioanele sunt o piesă de rezistență zi de zi a aprovizionării la nivel mondial.

12 Sep 2023