Comunicate

NEOPLAN susține turneul “The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration”

Misiune specială: două modele NEOPLAN Tourliner duc muzica lui Hans Zimmer în întreaga Europă, autocarele având un design exclusiv conceput special pentru turneul  “On tour with the World of Hans Zimmer”

05 Jul 2019

Campania NEOPLAN movingART a intrat în faza a doua după ce la începutul anului 2019 MAN Truck & Bus a susținut proiectul Tape Art cu berlinezii de la KlebeBande. De data aceasta două autocare NEOPLAN Tourliner au plecat într-un turneu special împreună cu peste 70 de muzicieni la bord.

Până acum cele două autocare au parcurs 32.566 de kilometri prin Europa și acum pot fi admirate la Buswrold în Bruxelles, urmând ca din noiembrie să plece din nou în turneu.

NEOPLAN movingART Music este partener oficial al turneului “The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration”, iar pe parcursul ultimelor două luni orchestra de muzicieni a ajuns în Hamburg, Munchen, Cracovia, Londra, Dublin, Paris, Lisabona sau Barcelona. În tot acest timp, case orchestrei au fost cele două modele NEOPLAN Tourliner, create special pentru acest turneu de MAN Truck & Bus.

Cele două autocare au atras imediat atenția tuturor prin designul exterior, dar și prin facilitățile și dotările de la bord. Inscripția “THE WORLD OF HANS ZIMMER” se vede clar pe lateral și este o asociere perfectă pentru ambele branduri. Hans Zimmer este unul dintre cei mai cunoscuți și influenți compozitiori de muzică de film care a câștigat multiple premii Oscar, Grammy și Golden Globe, iar printre creațiile sale se numără soundtrack-urile pentru blockbustere precum Regele Leu, Gladiatorul sau Pirații din Caraibe.

Cele două autocare s-au transformat într-o a doua casă pentru muzicieni, dotările fiind concepute pentru a le oferi acesora tot confortul pe parcursul călătoriei. Astfel, aceștia beneficiază de scaune ajustabile din piele, lumini pentru citit, aer condiționat individual, perdele și o bucătărie echipată cu toate cele necesare și un sistem modern de infotainment.

Turneul “The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration” este o premieră și prezintă piesele lui Hans Zimmer în interpretarea muzicienilor de la Bolshoi Theatre Orchestra din Belarus și a Corului de Radiu și Televiziune din Belarus. Alături de aceștia, pe scenă urcă și Lisa Gerrard, prima femeie care a primit un Golden Globe în urma colaborării cu Hans Zimmer la coloana sonoră a filmului Gladiatorul.

Cea de-a doua parte a turneului este programată în noiembrie și decembrie, muzicienii urmând să urce pe scenele din Milano, Amsterdam sau Stockholm. În afara muzicienilor, în cele două autocare NEOPLAN Tourliner, lungi de 12, respectiv 13 metri,  încap și cele peste 60 de instrumente ale acestora.

05 Jul 2019