Featured

Atacatul electric MAN înscrie goluri pentru Bayern Munchen

Deținătoarea recordului de titluri de campioană la fotbal în Germania și câștigătoarea UEFA Champions League din 2020, FC Bayern Munchen a anunțat o suplimentare electrică a flotei sale de vehicule. De acum înainte, un MAN eTGE va circula fără emisii locale în metropola bavareză. Acesta este primul vehicul comercial electric din flota clubului.

16 Aug 2021

Göran Nyberg, membru în Consiliul Executiv al MAN Truck & Bus, abia aștepta această livrare. El a adus personal noului proprietar modelul MAN eTGE, acoperit în culorile lui Bayern Munchen. ”Suntem mândri să livrăm modelul nostru electric de succes celui mai mare club din Germania. FC Bayern deschide astfel un nou capitol al mobilității sale și contribuie la îmbunătățirea calității aerului din oraș, prin înlocuirea unui vehicul identic cu motor diesel”, a spus Göran Nyberg. Jucătorii și managerii lui Bayern Munchen conduc deja în principal autoturisme electrice. Totuși, clubul nu a avut până acum un vehicul comercial electric în flotă.

Cu noul MAN eTGE Combi, clubul german va transporta personal și echipament în Munchen în zilele de meci din Bundesliga. În celelalte zile, modelul electric cu baterii este utilizat pentru călătorii urbane între sediile clubului, centrul de antrenament pentru juniori și stadionul Allianz Arena. ”Bayer Munchen se remarcă prin utilizarea responsabilă a mobilității. Împreună cu MAN, dorim să facem un pas înainte în transformarea mobilității, prin integrarea noilor metode de propulsie în viața de zi cu zi”, a spus și Andreas Jung, director de marketing la Bayern Munchen.

MAN eTGE Combi este partenerul potrivit pentru obiectivele FC Bayern. Proiectat pentru traficul urban, el poate transporta până la 8 pasageri și bagajele necesare într-o manieră silențioasă și prietenoasă cu mediul.

16 Aug 2021