Anunțuri

Volkswagen Truck & Bus își schimbă denumirea în TRATON GROUP

Volkswagen Truck & Bus a dezvăluit că începând din acest an își va schimba numele în TRATON GROUP, pregătindu-se astfel pentru noua eră din transport.

21 Jul 2018

Puternicele mărci de camioane cu tradiție MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus din America de Sud și RIO își vor păstra identitatea sub un nou acoperiș, TRATON GROUP.

Acest rebranding este o etapă importantă pe drumul Volkswagen Truck & Bus de a deveni un campion mondial al industriei de transport, sporind gradul de independență față de VW Group și atragerea de investitori.

TRATON GROUP este o companie tânără, concepută și născută într-o nouă eră de transport, care reflectă ADN-ul Grupului: determinare, integritate, respect, orientare spre client și spirit de echipă.

Sectorul transporturilor se confruntă cu schimbări majore datorită creșterii volumelor de transport, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a cererii de soluții eficiente, durabile și competitive.

Astfel, noua identitate Volkswagen Truck & Bus combină agilitatea și spiritul unui start-up cu experiența vastă acumulată de mărcile sale tradiționale, misiunea sa fiind aceea de a transforma ecosistemului de transport în beneficiul tuturor.

În primele trei luni ale lui 2018, Volkswagen Truck & Bus a reușit să-și mărească considerabil vânzările de vehicule comerciale, volumul vânzărilor Grupului ajungând la 53.220 de vehicule, cu 16% mai mult față de anul precedent.

21 Jul 2018