Featured

Noua generație de camioane MAN - Primele unități MAN TGX au fost livrate către Florea Grup

Primele unități MAN TGX ale noii generații de camioane MAN au fost livrate către Florea Grup.

26 Oct 2020

Florea Grup este una dintre cele mai mari companii din Transilvania și activează de peste 20 de ani în transportul de distribuție. Acesta deține o flotă de peste 85 de camioane MAN care sunt utilizate pentru transportul intern de distribuție materiale de construcții. Florea Grup, client tradițional al mărcii MAN, a devenit de curând unul dintre primii utilizatori ai noii generații de camioane MAN.

Acesta a fost convins de atributele noii generații de camioane MAN, atât prin standardele atinse în ceea ce privește confortul, siguranța, rentabilitatea, fiabilitatea precum și prin serviciile de conectivitate și digitalizare. Un argument în plus l-a reprezentat faptul că locul de muncă inovator al șoferului a câștigat două premii de design. Economisirea potențială a combustibilului a fost confirmată de test driveul TÜV Süd, precum și de feedback-ul excelent din partea clienților internaționali care folosesc deja noua generație de camioane MAN.

Primele două unități livrate către Florea Grup sunt MAN TGX 18.470 4X2 BL SA.

Autotractoarele sunt dotate cu noua cabină GM, motor diesel MAN D2676 LF79, Euro 6D, 470 CP, cutie automată MAN TipMatic 14.27DD, comandă Infotainment MAN SmartSelect cu ecran tactil și taste de acces direct, unitate de operare MAN EasyControl LongHaul – 4 funcții (operabil din exterior atunci când ușa este deschisă).

 

26 Oct 2020