Featured

NFL merge cu MAN! Lion's Coach conduce echipele de fotbal american la Allianz Arena

Acțiune non-stop, emoție pură și un spectacol la superlativ: două echipe de fotbal american, Seattle Seahawks și Tampa Bay Buccaneers, s-au întâlnit pe Allianz Arena din München și au jucat primul meci oficial NFL din Germania.

17 Nov 2022

MAN i-a condus pe fotbaliști la stadion confortabil și în siguranță cu autocare turistice Lion's Coach.

Touchdown! NFL a aterizat în Germania - un vis devenit realitate pentru toți fanii și iubitorii acestui sport. Aceștia au văzut faze spectaculoase în întâlnirea dintre Seattle Seahawks și Tampa Bay Buccaneers, programată pe 13 noiembrie. Sportivii de top, antrenorii și personalul de suport au ajuns la stadion cu autobuze MAN. ”Suntem încântați să fim partenerul de mobilitate al NFL și să ne asigurăm că atleții ajung în siguranță și relaxați la Allianz Arena, pentru ca apoi să poată da totul în meci”, spune Friedrich Baumann, membru în Comitetul Executiv al MAN Truck & Bus responsabil pentru Vânzări și Soluții pentru Clienți, adăugând: ”Am oferit autobuzele împreună cu partenerii noștri AutobusOberbayern și Bus Verkehr Berlin. Împreună, ca o echipă puternică, dorim să atragem atenția asupra unui sport ce a devenit extrem de popular în Europa”.

 

15 autocare MAN Lion's Coach în acțiune pentru NFL

În total, 15 autobuze MAN Lion's Coach au fost folosite în weekend, ca parte a mega-evenimentului. Fiecare echipă a avut la dispoziție câte 7 autocare. ”Suntem foarte mândri că am reușit să găsim în MAN un partener pentru a duce cele două echipe în siguranță și confortabil la stadion”, spune Alexander Steinforth, director general al NFL în Germania. El a adăugat: ”MAN este foarte bine cunoscut ca sponsor în mediul fotbalului cu autobuzele sale pentru echipe. MAN Truck & Bus, ca o companie cu sediul în Munchen, ne întărește decizia de a avea primul meci oficial NFL la Munchen”.

 

MAN Lion's Coach decorat cu un vultur de mare și steagul piraților

Un alt MAN Lion's Coach a fost folosit ca vehicul promoțional pentru diferite activități din jurul jocului. El putea fi recunoscut la prima vedere după inscripția uriașă ”NFL DRIVES MAN” și siglele Seattle Seahawks și Tampa Bay Buccaneers: un vultur de mare și steagul piraților. Autobuzul, decorat în designul evenimentului, a servit și ca vehicul de transfer pentru vedete și celebrități. Printre aceștia s-a aflat și Sebastian Vollmer, fost jucător de fotbal american și de două ori câștigător al Super Bowl, care este deosebit de mulțumit că acum se joacă jocuri NFL și în Germania, țara sa natală: ”Fotbalul american crește continuu în această țară, așa că este o consecință logică că acum se joacă un meci în Germania. Jocul generează un interes enorm, va fi o sărbătoare pentru întreaga familie a fotbalului american – cu mult dincolo de granițele Germaniei”.

 

Partener puternic: multe cluburi de top se bazează pe MAN

La urma urmei, acesta a fost primul meci oficial din NFL care organizat în Germania. În total, patru meciuri se vor juca aici în următorii patru ani. ”Cu MAN Lion's Coach, atleții au avut alături de ei un partener puternic chiar de la început”, spune Rudi Kuchta, șeful diviziei de Autobuze al MAN Truck & Bus, adăugând: ”Lion's Coach deține pe bună dreptate titlul de Autocarul Anului 2020 și este modelul cel mai premiat al MAN, cu care călătoresc și echipe de top precum Bayern Munchen, Borussia Dortmund și echipa națională de fotbal a Germaniei. Faptul că jucătorii de fotbal american au urcat și ei la bordul autocarului nostru popular este, desigur, un eveniment remarcabil pentru noi”.

17 Nov 2022