Featured

MAN, un partener de încredere pentru Andres Speditions

Compania Andres Speditions este una dintre firmele din România cu capital integral autohton care are o tradiție în domeniul transportului rutier, o pasiune transmisă de la o generație la alta.

20 Feb 2023

Și cum flota sa trebuie să facă față unor condiții diferite de transport, domeniile principale fiind cel alimentar, automotive și pharma, unde nu se admite nicio întârziere la livrarea produselor, calitatea, fiabilitatea și costurile reduse operaționale reprezintă criteriile principale pe baza cărora sunt alese cele mai potrivite camioane.

Andrei Duțu – General Manager al societății Andres Speditions a decis să meargă cu încredere pe soluția profesională de transport oferită de către distribuitorul mărcii de camioane MAN în România, MHS Truck & Bus. Alegerea sa se bazează pe experiența dobândită de-a lungul a peste zece ani de activitate, firma fiind înființată în anul 2011. Fiabilitatea camioanelor MAN s-a dovedit a fi de-a lungul timpului imbatabilă, așa că în prezent 10 camioane din întreaga flotă de 31 sunt produse de către constructorul german.

“Firma a fost înființată în anul 2011 datorită pasiunii transmise de către tatăl meu pentru camioane. Aceasta a crescut alături de clienți și necesitățile lor, rezultând o creștere sănătoasă și nu exponențială. În ultimii 3 ani, am extins domeniul nostru de competență și ne-am axat si pe transportul frigorific, înființând societatea Andres Interlogistik, iar anul trecut am achiziționat compania Riva Trans, cu o activitate specializată pe segmentul pharma. Noi urmărim dezvoltarea, în continuare, a companiilor pe cele două sectoare de activitate și prin noi achiziții dorim să acoperim cererea atât cu prelate cât și de dube frigorifice.”-  a declarat Andrei Duțu – General Manager, Andres Speditions.

O firmă cu o dezvoltare continuă, durabilă are obiective clare, dar și cerințe cât se poate de precise pentru parteneri. Și camioanele MAN s-au dovedit a fi cu adevărat un vector important al dezvoltării și creșterii cifrei de afaceri, acestea oferind, în opinia lui Andrei Duțu, două avantaje importante pentru transporturile destinate pieței din România, dar și a celei europene: un consum redus de combustibil și o fiabilitate deosebită. Două calități care permit exploatarea îndelungată a acestora la costuri reduse, dar și cu timpi de staționare neproductivi minimi.

Andres Speditions este o firmă modernă pentru care prioritatea numărul 1 este să depășească totdeauna așteptările clienților. Pentru a realiza în fiecare zi acest deziderat, Andrei Duțu pune pe primul plan profesionalismul: „Competența reprezintă principalul criteriu pentru promovarea angajaților. De exemplu, în cadrul companiei lucrează o colegă ca dispecer de peste 4 ani, dar și ca șofer, de peste 2 ani. Practic, este responsabilă cu activitatea de transport pe teritoriul României, fiind și unul dintre șoferii noștri de bază.”

Planurile de dezvoltare ale firmei pentru anul 2023 sunt la fel de ambițioase, politica de firmă bazându-se pe aceeași evoluție sănătoasă, fundamentată pe cerințele clienților. Astfel, Andrei Duțu a previzionat deja pentru acest an achiziționarea unui număr de minim 10 camioane.

 

20 Feb 2023