Anunțuri

MAN Lion's City E câștigă Premiul iF Gold 2020 pentru design

Și câștigătorul este ... MAN Lion's City E! Autobuzul urban complet electric a fost ales câștigător al premiului iF Gold în categoria "Automobile/Vehicule/Biciclete" de către juriul Forumului Internațional iF. Echipa de proiectare a autobuzelor a câștigat premiul iF Design pentru al cincilea an consecutiv.

20 Feb 2020
  • Autobuzul urban complet electric câștigă premiul iF Gold
  • Remarcabila serie de succes: MAN Lion's Intercity (2016), NEOPLAN Tourliner (2017), MAN Lion's Coach (2018), MAN Lion's City (2019) și MAN Lion's City E (2020) au câștigat, toate, premiul iF Design

78 de experți internaționali în design din peste 20 de țări au ales câștigătorii iF Design din acest an dintr-un total de 7.298 modele din 56 de țări. Juriul a premiat, de asemenea, realizările remarcabile în design cu un premiu deosebit: premiul iF Gold.

În categoria "Automobile/Vehicule/Biciclete", designul remarcabil al MAN Lion's City E a cucerit experții care i-au acordat premiul râvnit. Câștigătorii premiilor vor fi onorați în cadrul unei ceremonii organizate la Berlin în data de 4 mai. "În comparație cu anul trecut, numărul de modele participante a crescut cu aproximativ 1.000. Având în vedere acest aspect ne bucurăm și mai mult că MAN Lion's City E s-a clasat în top – și a câștigat premiul iF Gold", a declarat Rudi Kuchta, Head of Business Unit Bus, MAN Truck & Bus. De asemenea, acesta a adăugat: "Încă o dată, echipa noastră de design a făcut o schimbare incredibilă. Această ultimă poveste de succes ne-a adus cu un pas mai aproape de a deveni furnizorul principal pentru segmentul european de autobuze urbane. Acest lucru întărește părerea multor clienți care consideră că autobuzul de oraș MAN este cel mai frumos autobuz disponibil pe piață."

MAN câștigă premiul iF Design pentru al cincilea an consecutiv

Premiul iF Design a fost acordat anual începând din 1953 pe baza unor criterii stabilite. Aceste criterii includ aspectul exterior și designul produsului, gradul de inovare, ergonomia și funcționalitatea, precum și aspectele referitoare la protecția mediului. MAN a fost printre câștigători la prima ceremonie de premiere în 1953 și, de atunci, a obținut un total de 15 premii iF Design; patru dintre acestea fiind râvnitul premiu iF Gold.  În 2016, premiul iF Design a fost acordat modelului MAN Lion’s Intercity, în 2017,  modelului NEOPLAN Tourliner, în 2018, modelului MAN Lion's Coach, iar în 2019 modelului MAN Lion's City. MAN Lion's City E, autobuz complet electric, care va intra în producția de serie în a doua jumătate a anului 2020, este al cincilea câștigător, consecutiv, al acestui premiu.

20 Feb 2020