Anunțuri

MAN participă la IFAT 2020

MAN își prezintă seria de vehicule destinate companiilor municipale publice sau private la IFAT 2020, cel mai mare târg internațional de soluții pentru tratarea apei, epurării apelor uzate, managementului deșeurilor și al materiilor prime, care se va desfășura la München în perioada 4 – 8 mai.

 

24 Feb 2020

Indiferent că vorbim de colectarea deșeurilor, măturatul străzilor, intervenții pe timp de iarnă în oraș sau pe domeniul public, MAN are soluții eficiente și mai ales ecologice pentru companiile municipale publice sau operatorii privați din acest segment.

Cu ocazia IFAT, cel mai mare târg internațional de soluții pentru tratarea apei, epurării apelor uzate, managementului deșeurilor și al materiilor prime, care se va desfășura la München în perioada 4 – 8 mai, MAN va prezenta în premieră la un astfel de eveniment noua generație de camioane lansată în luna februarie 2020.

MAN a dezvoltat o serie de vehicule potrivite pentru orice sarcină și care pot fi personalizate și adaptate conform cerințelor fiecărui operator în parte. Noua gamă de vehicule utilitare se remarcă prin gradul mare de personlizare posibilă, prin eficiență, dar și prin ușurința cu care acestea pot fi exploatate, un lucru esențial pentru companii și angajații acestora.

MAN prezintă la IFAT soluții complete care să deservească operatorii din domeniul public cu vehicule cu o greuatate între 3 și 41 de tone. MAN va prezenta la München, în premieră absolută, și gama de vehicule MAN TGE, de 3 până la 5,5 tone, destinată colectării deșeurilor în centrul orașelor și în zonele pietonale.

De asemenea, MAN prezintă și diverse utilizări pentru vehiculele din seria TGL, TGM, TGS și TGX la standul 317 amplasat în hala C6.

 

 

24 Feb 2020