Featured

MAN câștigă medalia de aur FOX AWARD pentru Electrifying Europe Tour

”Electrifying Europe Tour” a fascinat oamenii din toată Europa și acum a inspirat și experții din comunicare și media.

31 Jan 2023

De aceea, MAN Truck & Bus a fost marele câștigător al FOX AWARDS cu spectaculoasa călătorie a lui MAN Lion's City E de la Munchen la Limerick (Irlanda).

Deși s-a încheiat de mai bine de 6 luni, turul rămâne încă electrizant. Cu spectaculosul său turneu european cu un autobuz electric, MAN Truck & Bus a câștigat acum, alături de Axel Springer Corporate Solutions GmbH & Co. KG, ediția actuală FOX AWARDS. Premiul onorează soluțiile eficiente de marketing și comunicare din print și digital. ”Suntem încântați de acest premiu, care arată clar că turneul nostru european cu MAN Lion's City 12 E a fost un succes deplin și în ce privește comunicarea”, spune Heinz Kiess, șef de Marketing al diviziei de autobuze a MAN Truck & Bus, adăugând: ”Echipa noastră a reușit să demonstreze că mobilitatea electrică este o alternativă de încredere la motorul cu ardere internă, potrivită pentru utilizarea zilnică și care în același timp atrage atenția. Acest lucru a fost demonstrat clar de oamenii și jurnaliștii interesați de turneu în țările vizitate”.

Juriul FOX AWARDS, care constă în 18 experți renumiți în comunicare și media, a fost impresionat de conceptul total ce constă în idee și acoperirea sa în media. În motivarea verdictului s-a vorbit despre fotografii opulente, un autobuz strălucitor care a călătorit electric între Munchen și Limerick, plus date, interviuri și informații de fundal pe subiectul mobilității electrice în industria de autobuze, precum și un echipaj plăcut. ”Echipa editorială a reușit să genereze fascinație pentru tehnologie și a poziționat MAN ca partener al industriei de autobuze. Cu succes!”, a fost verdictul juriului.

 

Echipa MAN a dus oamenii într-o călătorie extrordinară

Premiile FOX AWARDS se acordă de 12 ani. La ediția actuală au fost 289 de candidați, printre care și ”Electrifying Europe Tour”, care a primit medalia de aur la categoria ”Auto”. Premiile vizează în primul rând impactul și implementarea conceptelor de comunicare și dacă mesajele au ajuns la grupurile țintă. Campania MAN Truck & Bus s-a concentrat pe pagina https://www.mantruckandbus.com/en/electrifying-europe.html, unde au fost publicate actualizări despre fiecare etapă a turneului. ”În fiecare zi am relatat experiența echipei noastre pe drumul spre Irlanda și am prezentat informații de fundal despre electromobilitate”, spune Sebastian Lindner, ofițer de presă Bus & Coach la MAN Truck & Bus, adăugând: ”Acest amestec de date și experiențe emoționale, captivante și în unele cazuri uluitoare a funcționat extrem de bine. Am luat oamenii cu noi într-o experiență incredibilă de călătorie, cu ajutorul clipurilor video, fotografiilor, rapoartelor de călătorie și sfaturilor pe care le-am publicat pe site-ul nostru și în social media”.

 

10 zile, aproape 2.500 km, opt țări, un tur

Călătoria lui MAN Lion's City E a început în Munchen la 29 aprilie. 10 zile mai târziu, la 8 mai 2022, s-a încheiat în Limerick (Irlanda), unde autobuzul electric a luat parte la ”International Bus Euro Test”. ”Și cu succes, deoarece Lion's City E a fost numit Autobuzul Anului 2023”, spune Heinz Kiess. Pe drumul spre eveniment, autobuzul a parcurs aproape 2.500 de kilometri în opt țări. Scopul călătoriei a fost de a demonstra performanțele autobuzelor urbane electrice. ”Cu acest tur, autobuzul nostru electric a arătat că este deja posibil să călătorești fără emisii în Europa. Pentru a face acest lucru, echipa noastră a vizitat metropole, a făcut multe călătorii interurbane într-o largă varietate de condiții topografice și chiar a traversat o trecătoare din Alpi”, spune Kiess, adăugând: ”Vrem să oferim clienților noștri o soluție ce poate fi integrată cu ușurință în viața lor de zi cu zi, care le simplifică afacerile și care este sustenabilă, precum Lion's City E. Acest lucru ne motivează în fiecare zi”.

31 Jan 2023